برنامه جانبی
برگزاری کارگاه های آموزشی از قبیل :
کارگاه آموزشی پیشنیازهای بهینه سازی و حذف ضایعات نان در کشور
کارگاه آموزشی نباید هایی که در نان می بایست اتفاق بیفتد
کارگاه آموزشی چالش های حقوقی در تجارت غلات و صنعت آرد و نان
کارگاه آموزشی دعاوی مربوط به استانداردها بازرسی در تجارت غلات و صنعت آرد و نان
نشست تخصصی بررسی مشکلات تولید و صادرات ماشین آلات پخت نان
نشست تخصصی انتقال تجربه از گذشته تا امروز
آموزش های کارگاهی به جهت استفاده از ابزارهای کیفیت آرد و خمیر
دعوت از کودکان و دانش آموزان به جهت آشنایی با روند تولید نان از مزرعه تا خانه
برگزاری جلسات B2B با تاجرانی از کشور هدف
دعوت و حضور مدیران غله استان و ر وسای اتحادیه نانوایان استان ها
88070693 (021)
88070844 (021)
88070833 (021)
تهران-بلوار مرزداران خیابان ابراهیمی-برج الوند-واحد908